Livstid [Ljudupptagning]

101118
Livstid [Ljudupptagning]
Livstid [Ljudupptagning]
Av: Koontz, Dean R.
Utgivningsår: 2008
Språk: Svenska
Medietyp: Ljudbok, CD
Förlag: Bra böcker
ISBN: 978-91-7002-503-7 91-7002-503-7
Anmärkning:
Ljudbok
Inläst ur: Malmö : Bra böcker, 2008
Inläsare: Eric Ericson
Originaltitel: Life expectancy
Omfång: 10 CD (ca 10 tim., 37 min.)
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
När Jimmy Tock föds dör hans farfar Josef. Jimmys far Rudy får, innan Josef dör, höra honom säga att sonsonens liv kommer att innehålla fem fruktansvärda dagar med händelser som han behöver förbereda sig på. Dagarna ska inträffa mellan Jimmys tjugonde och trettionde år. Det blir en kamp mot en outsägligt mörk ondska.

Här finns titeln:

Loading...
Jag håller på och "betar mig igenom" Koontz författargärning. Har lyssnat och läst många av böckerna. Beskrivningen som görs av boken av den andra recensenten stämmer bra. Just den här boken innehåller inte riktigt lika många inslag som framgår som otroliga som en del andra av hans böcker, även om den för den delen inte är helt trovärdig. Men Koontz har ett trevligt berättarspråk och handlingen drivs framåt på det sätt som gör att man gärna lyssnar ofta och länge.
2020-11-25
aglo

Andra titlar av samma författare

Liknande titlar

Sök vidare

Information om författaren

Loading...

Mer om titeln

Loading...