Kontakt

Kontakt

Välkommen till Åkrahällskolans bibliotek!

Öppettider 

Åkrahällskolans bibliotek är öppet för självutlån under skoltid:
Måndag – torsdag 08.00-16.00

Fredag 08.00-15.30


Bibliotekets bemanning kan variera något även om jag oftast är på plats under skoltid. Om du vill ha hjälp med något som tar längre tid eller vara säker på att jag finns på plats kan du maila mig eller ringa!

Personal 

Alicia Olsson, Vik. Bibliotekarie för Anna Persson
Telefon: 0481-45578 
Mail: alicia.olsson@nybro.se

Hitta hit

Adress: Åkrahällskolan, Mossvägen 10, 382 80 Nybro
Biblioteket ligger på andra våningen. Om du behöver hjälp att hitta kan du oftast få hjälp i receptionen.

Om biblioteket

Åkrahällskolans bibliotek riktar sig till alla elever, lärare och övrig personal på Åkrahällområdets pedagogiska verksamheter som gymnasieskolan, SFI, vuxenutbildningen och vuxenskolan. Biblioteket har ett sextiotal studieplatser och fyra stationära datorer samt Wi-fi.

Lånekort

Nybro biblioteks lånekort gäller även för Åkrahällskolans bibliotek. Om du inte har ett lånekort kan du kontakta bibliotekarie på Åkrahäll eller huvudbiblioteket.

Wi-fi

För att komma in på skolans nätverk använder du inloggningen du får i början av dina studier. Då kan du utnyttja skolans wifi-nät, bibliotekets stationära datorer, skrivare m. m. för dina studier.

Låna

För böcker är lånetiden i allmänhet 28 dagar, omlån möjligt om boken ej är reserverad av annan låntagare. På sommaren erbjuds sommarlån som varar till start på höstterminen.

Du som är född 2002 eller senare kan låna kursböcker från Åkrahälls bibliotek, är du född 2001 eller tidigare får du låna kursböcker om det finns ett överskott av dem. Vänligen kontakta bibliotekarien om vilka böcker du behöver.

Huvudbiblioteket har också ett visst sortiment av kursböcker.

Språk